Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Hanna Ståhl - 9 mars 2008 00:24

tjenixen!


ånej, nu börjar jag slarva med inläggen hära. icke bra.


jag sov till två idag. shit. sen åkte vi på ica och storhandlade inför morgondagen. släkten kommer hit. jag vet att det är tanken bakom presenterna som räknas och att man inte ska vara girig, men jag hoppas jag får mycket cash >8DDD HEHEHEHE. jag är i behov av det.


jag har fått lite noja på att lyssna på webbradio också, typ svenska favoriter och sånt, vilket har lett till att jag laddat hem en stor mängd svensk musik. heh. tonvis med tomas ledin, claisa, martin stenmarck samt lite annat smått och gott. det är kul. dock glömde jag ladda hem nordman-låtar. :/ det stod på en annan lapp nämligen och det är så JOBBIGT att klicka upp limewire igen. så det får bli nästa gång. jag måste fixa hem "be mig". HEH.


åh, skandal på melodifestivalen ikväll. :(

skandal nr 1) carola och andreas åkte ur ;__; dom hade en mysig låt.

skandal nr 2) SIBEL GICK TILL FINAL >_< FY FRIDEN.


men luuk gjorde programmet sevärt :'D sången till björn. och viskningen i slutet - "jag saknar dig björn". naw. 


nu får rongedal ta och vinna i globen på lördag bara XD jag tycker dom är härliga. :'D vinner bwo så spyr jag. bokstavligen. jag får kväljningar bara jag tänker på att möjligheten finns.


jag måste sova nu om jag ska hinna städa imorgon och så. det är bara kösa i mitt rum nu. och folk kanske går upp och ska kolla. IIIH PANIK. måste städa. jobbigt :(


dagens låt: martin stenmarck - om du rör mig dör jag

(den låter väldigt mycket som "one love" upptäckte jag. det är lite kul :o)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards